Почетна 2016 Сарадња Тројке из блока и Општине Земун

Сарадња Тројке из блока и Општине Земун

од pobednik

Хуманитарна организација Срби за Србе 2012. године покренула је пројекат ,,Тројка из блока” који се реализује већ пету сезону кроз спортско-хуманитарне турнире. Помоћник председника ГО Земун Милан Милисављевић угостио је Младена Матијашевића, директора пројекта, поводом хуманитарног турнира у брзом шутирању тројки који је заказан за недељу, 17. априла у 18 часова, на терену Кошаркашког клуба ,,Младост”. Пројекат ,,Тројка из блока” окупља младе људе, рекреативце, познате личности из света спорта, културе и музике, као и велики број спонзора и донатора. Разлог настанка пројекта је чињеница да велики број вишечланих породица широм Србије и окружења живи у тешким условима и оскудици.

opstina_zemun_trojka_iz_bloka_1Почетак сарадње: Матијашевић и Милисављевић

,,На прошлогодишњем турниру у Земуну, сва прикупљена средства донирана су осмочланој породици Зељковић и жеља нам је да и ове године помогнемо још једну социјално угрожену породицу и тако им омогућимо да створе боље услове живота за своје малишане”, рекао је директор пројекта Младен Матијашевић. ,,Одговоран појединац и одговорна заједница наш је императив, јер тако показујемо да нисмо заборавили шта је солидарност.” истакао је Милан Милисављевић, помоћник председника и позвао све Земунце да подрже овај хуманитарни турнир.

trojka-iz-bloka-zemun-1Фотографија са првог турнира у Земуну

Општина Земун кроз различите програме и пројекте у оквиру својих надлежности подстиче све хуманитарне активности које сваком угроженом суграђанину помажу да изађе из стања социјалне нужде. На теренима КК ,,Младост” у брзом шутирању тројки могу учествовати и жене и мушкарци, сви они који се осећају младо и спремно да кроз рекреацију и спорт искажу своју хуманост.

opstina_zemun_trojka_iz_bloka_2Поздрав из Земуна – видимо се за десет дана!

(извор: http://zemun.rs/пројекат-тројка-из-блока-у-земуну/)

0 коментар
0

You may also like