Почетна 2016 Снага Тројке у Тршићу

Снага Тројке у Тршићу

од pobednik

У недељу, 19. јуна одржана је прва Тројка из блока у лозничком крају и то у малом, али славном месту Тршићу! У фискултурној сали Вукове спомен школе 96 шутера се такмичило, а од њихових пријава скупљено је 25.730 динара! Турнир су подржали и поносни спонзори Ројал спа са 10.000 динара и Стим импорт са 7.000 динара, као и донатори Фотокерамика и Кожар са по 5.000 динара, Делта ман са 4.000 динара, Ротари клуб Лозница са 3.000 динара и Еко тим Д.О.О са 1.000 динара. Свему овоме додаје се сума скупљена на Хуманитарном дербију за децу Лознице који је био својеврсна најава турнира, а на коме је скупљено 206.000 динара! Невероватан резултат првог турнира у Лозници заокружен је благословом јереја Борка Петровића, који је и један од најзаслужнијих за изузетно успешан турнир. У 18 часова су деца Тршића Јевросима Петровић и Никола Николић извели химну Републике Србије и дугоочекивани турнир је почео!

snaga-trojke-u-trsicu-5


snaga-trojke-u-trsicu-4


snaga-trojke-u-trsicu-7

Испред Хуманитарне организације Срби за Србе окупљене је поздравио Милош Симовић, а испред Града Лознице господин Ненад Ристић. Свима се обратио и Недељко Јовановић, легенда српског и европског рукомета и велики пријатељ спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока! Турнир је подржала и комплетна јуниорска кошаркашка репрезентација Србије, као и Кик Бокс клуб Лешница, Бокс клуб Лозница, Бокс клуб Рокица, Рукометни клуб Лозница и Женски рукометни клуб Лозница. Велики број спортиста, хуманиста и заљубљеника у кошарку забављали су момци из ТХЦ Ла Фамилије, а технички спонзори Графика и Трговина Николић донирали су храну за хумане шутере.

 

snaga-trojke-u-trsicu-8


snaga-trojke-u-trsicu-3

Медијски покровитељ турнира била је Лотел Телевизија која је пренела у свет сјајне извештаје о првом турниру у Тршићу. Графика је пружила велику подршку израдом флајера и плаката, које је затим штампао за билборде технички спонзор Пластекс, а на крају је Општина Лозница обезбедила најбоља места за билборде Тројка из блока. Још једном је наш спортско-хуманитарни пројекат пронашао начин да уједини све здраве снаге у племенитој мисији! Троноша вода донирала је воду за такмичаре и вредне волонтере на самом турниру! Хвала свима!

snaga-trojke-u-trsicu-2

Велико јединство народа лозничког краја уродило је плодом и сви су отишли кућама препуни утисака и са новом вером и снагом да се проблеми могу решавати када се уједине здраве снаге! Најбољи међу шутерима били су Растко Станковић са 14 кошева, Стефан Миловановић са 12 убачених тројки у финалу и Огњен Бабић са тројком мање.

snaga-trojke-u-trsicu-10


snaga-trojke-u-trsicu-11


snaga-trojke-u-trsicu-9Поздрав из Тршића!

0 коментар
0

You may also like