Почетна 2018 Ставангер отворио сезону у Норвешкој

Ставангер отворио сезону у Норвешкој

од pobednik
После Америке и Србије, нова сезона Тројке из блока почела је и у Норвешкој. 29. априла у Ставангеру је одржан по други пут, хуманитарни турнир у шутирању тројки и баскету 3х3! Спортско-хуманитарни пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе је постао најмасовније окупљање Срба и њихових пријатеља у овом делу Норвешке. Ову тврдњу оправдава податак да је на такмичењу учествовало 76 шутера и 12 екипа, а прикупљено је 209.190 динара за породицу Лујанов! Хуманост, спорт и забава универзални су језик са којим је Тројка из блока освојила цео свет. Са нама се играју и Норвежани и све друге нације: апсолутно сви су добродошли на турнир. Посебно нам је драго што имамо подршку наших вредних студената, али и свих генерација. Најмлађи такмичар на турниру је била Сара Чизмовић, која је рођена пре само 10 месеци! Ставангер је град у којем не живи пуно наших људи, али сви до једног имају велико срце!
Шутирали смо тројке и играли баскет цео дан, али сваки учесник је и победник: освајамо боље сутра за породицу Лујанов! Победници турнира у шутирању тројки поносно ће понети титулу најпрецизнијих тројкаша. По други пут је то потврдио исти шампион Ставангера, а треће место освојио је момак који је дошао чак из Осла да подржи овај турнир!
ШАМПИОНИ:
  1. Зоран Грујић
  2. Ненад Стојановић
  3. Владимир Марић


Нови-стари шампион Ставангера

Победник турнира у баскету је био интернационални тим универзитета у Ставангеру предвођен нашим земљаком Милошем Херцегом. Другу позицију је заузео тим Николаса Даскија из Тексаса (САД), док је бронзану медаљу освојио тим Кингс, предвођен Милошем Милосављевићем.
Тројкаши баскеташи из Тексаса
Тим Кингс
Шампиони турнира у баскету – честитамо!
Још једном смо показали да Тројка из блока нема границе и не познаје разлике! Ујединили смо хумани свет у борби за бољитак угрожених малишана! То је заиста нешто са чиме треба да се поноси сваки тројкаш из целог света!
БУДИ И ТИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!!!
ПОЗДРАВ ИЗ СТАВАНГЕРА!
0 коментар
0

You may also like