Почетна 2018 Стони тенис из блока у Источном Сарајеву

Стони тенис из блока у Источном Сарајеву

од pobednik

Источно Сарајево се већ три године бори да сутра буде боље! Нова сезона пројекта Тројка из блока започела је 24. марта, на годишњицу почетка агресије на нашу земљу. Симболично, наши момци у Сарајеву, окупили су се да и делима покажу да нема предаје нису само речи. Уз помоћ 25 такмичара и много више драгих гостију прикупљено је укупно 147 КМ! Ово је само први хуманитарни догађај у низу који се планира у Источном Сарајеву. Вредна екипа СРБИ ЗА СРБЕ из овог града позива све суграђане да се укључе у велику борбу против сиромаштва! Сви по мало и учинићемо много!

Играо се добар стони тенис, било је квалитетно дружење, много нових људи сазнало је за наше акције, а све је испратила и камера БН телевизије, на којој су наши момци гостовали у јутарњем програму дан пред турнир. Општа друштвена мобилизација, а све са циљем помагања породица са 4 и више деце – у Републици Српској живи пуном снагом. Нема града који није чуо са Тројку из блока, и нема града који не би желео да буде домаћин. Источно Сарајево један је од рекордера по прикупљеним средствима и броју такмичара, као и општем квалитету турнира, посебно спортског садржаја. Нова сезона тек је почела, а већ много обећава!

После неколико сати такмичења дошли смо до финала и три шампиона:

ШАМПИОНИ:

  1. Сергеј Чаваркапа
  2. Марко Маунага
  3. Мирослав Трговчевић

 

Најбољи играчи добили су вредне награде – пехар и златна медаља за прво место, а сребрна и бронзана медаља за друго и треће место. Оно што су сви гости добили не може се описати речима – осећај да сте стварно помогли онима којима је помоћ заиста потребна! Будите и ви део Тројке из блока!

ПОЗДРАВ ИЗ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА!

 

 

0 коментар
0

You may also like