Почетна 2016 Све боље и боље Тројке у Бољевцу!

Све боље и боље Тројке у Бољевцу!

од pobednik

2. август, дан Светог Пророка Илије, по трећи пут је био обележен у Бољевцу са спектаклом Тројка из блока. Тереном код паркића се тачно у 19 часова зачула химна Републике Србије Боже правде коју су поздравила 93 шутера и наши драги гости. Бољевачки тројкаши скупили су 19.560 динара, а још два поносна спонзора и чак 19 поносних спонзора допринели су да буде укупно скупљено 83.560 динара! Након два успешна турнира и две успешно завршене мисије помоћи социјално угроженим вишедетним породицама, Бољевац је поставио лични рекорд и по броју шутера и по броју поносних спонзора и донатора!

sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (5)Поздрав из Бољевца!

У организацији Спортског Савеза Општине Бољевац и Хуманитарне организације Срби за Србе биће спроведена још једна успешна акција у којој ће бити промењена будућност онима којим је то под хитно потребно. Тројка из блока је најбољи начин да се спроведе помоћ од дивног турнира до дивних осмеха помогнутих.

sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu-1


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (9)

На све успехе је окупљене Бољевчане подсетио Милош Симовић, портпарол Хуманитарне организације Срби за Србе. Потом се присутнима, спонзорима и донаторима, захвалио Стеван Драгојевић, један од организатора и представник Спортског Савеза Општине Бољевац, који је један од најзаслужнијих што се трећу годину заредом Тројка из блока организује у склопу баскет турнира 3х3.

sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (13)НЕМА ПРЕДАЈЕ: Драгојевић и Симовић

Невероватан рад и труд који улаже Стеван Драгојевић у кошарку, ове године доживео је круну – прво је као тренер првог тима КК Ртањ освојио првенство и изборио пласман у виши ранг, потом је на тренерском семинару у Београду добио признање за тренера године, а онда је синоћ освојио и турнир у баскету 3х3 и турнир Тројка из блока! Сребро је са кошем мање освојио Марјан Милошевић убацивши 16 тројки, а Милош Гоцић је са 15 погодака освојио бронзу!

sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (12)ТРОЈКА ИЗ БЛОКА – тим који не зна за пораз!


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (4)


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (7)Сребрни, златни и бронзани тројкаш из Бољевца

Још једном наш спортско-хуманитарни пројекат потврдио је да је у друштву шампиона! Наступали су на трећем турниру подно Ртња и водили програм наша браћа из ТХЦ Ла Фамилије, а помагао им је Пеђа Васић – мали Станоје. Трики је поново дочекан у Бољевцу као светска звезда, што и заслужује, а деца су му приредила велику част када су, као и прошле године, тражила да им се отписује на мајице и лопте!

sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (6)


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (3)


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (2)

Поносни спонзори који су подржали пројекат били су СЗТР Амиго Бољевац и Лезетра д.о.о. по 10.000 динара, а поносни донатори: Лефтер д.о.о. Бор и ФПМ Агромех. АД Бољевац по 5.000 динара, СТР Радник Бољевац, Геодетски пројектни биро, Јаран аутомобили Бољевац и Нова алтернатива по 3.000 динара, АМШ Исток д.о.о. – 2.500 динара, СЗ Крин Бољевац, МЈ Гилеум д.o.o, Стефком д.о.о, Каменорезачка радња Гранит, ПВЦ 030 СЗ, Марија Траиловић и Кафе Мај плејс по 2.000 динара, Динамик – 1.500 дин. Уча, Хемико Плус, Радиша Д. и УР Имс Росе по 1.000 динара.

sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (14)


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (11)Мали Станоје и велики фанови


sve-bolje-i-bolje-trojke-u-boljevcu- (8)

Добра, боља и на крају и најбоља Тројка подно магичне планине Ртња. Неговањем правих вредности и окупљањем људи око истих, наши турнири незадрживо освајају срца најмлађих, најстаријих, мама, тата, пријатеља, пролазника! И тако од блока, преко Ртња, па широм света! Погледајте део магије у сјајном видео прилогу у продукцији Спортског Савеза Бољевца:

 

 

0 коментар
0

You may also like