Почетна 2016 Трећа срећа у Борчи!

Трећа срећа у Борчи!

од pobednik

25. јуна на теренима ОШ ,,Јован Ристић” одржан је трећи по реду спортско-хуманитарни спектакл Тројка из блока. 108 шутера се такмичило и прикупили су својим пријавама 42.150 динара! Дванаест поносних спонзора и један поносни донатор подржали су турнир са 125.960 динара, па је на тај начин укупно прикупљено 168.110 динара за помоћ породици Живковић из Борче! Глава породице Живковић Игор, заједно са председником општине Палилула Александром Јовичићем свечано су отворили турнир са шутирањем тројки! На овај симболичан начин, Општина Палилула најавила је и спонзорску подршку пројекту која ће стићи у наредним данима. Пре тога, поздравили смо заставу Републике Србије са химном Боже правде, а потом је молитвено благословио турнир Јереј Миладин Малић. Милош Симовић је поздравио окупљене испред Хуманитарне организације Срби за Србе, а обратио се и Бранислав Вујичић, председник КК ,,Борча”.

treca-sreca-u-borci-5


treca-sreca-u-borci-9

На овој прослави спорта, забаве и хуманости имали смо два разлога за славље – први је треће окупљање у Борчи, а други је двадесети рођендан наших пријатеља из КК ,,Борча” који су паралелно са турниром у сали ОШ ,,Јован Ристић” одиграли ревијалну утакмицу, а такође су нас њихови пионири на паузи задивили кошаркашким умећем! Са нама су се дружили Анкл Џо, Струка, Плесни студио Флај, Фанки флај, а за квалитетан музички програм био је задужен диџеј Ђорђе Богдан.

treca-sreca-u-borci-7


treca-sreca-u-borci-2


treca-sreca-u-borci-6

Веома успешан турнир био је и медијски испраћен на највишем нивоу – медијски покровитељ био је Лоби Инфо портал, а подршку су пружили РТВ Студио Б, ТВ Хепи, СОС канал, Бум бум радио, портали Вести онлајн, Борча инфо и Палилула.рс који су послали вест у свет, о још једној мисији спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока. Индустрија замрзнутих производа Фриком је подржала турнир са 200 сладоледа Баскет, на радост најмлађих учесника турнира, а сви смо уживали у сјајним пастама нашег поносног спонзора Аги паста авеј!

treca-sreca-u-borci-3


treca-sreca-u-borci-1

Поносни спонзори трећег турнира у Борчи били су Итек Елите са 12.000 динара, који ће и технички подржати пројекат помоћи Живковићима са електро материјалом, затим ресторан Тара са 15.000 динара, Играоница Кинг са 14.760 динара, Свадбени салон Ексклузив Хол са 12.200 динара, Шорти д.о.о са 12.000 динара, Владекс и Фригомекс са по 10.000 динара, Дунекс, Либеро кафе, Кафе Но стресс, Велукс и Сабато са по 7.000 динара и поносни донатор Ехо са 5.000 динара.

treca-sreca-u-borci-10


treca-sreca-u-borci-8

Борча има велико срце, а то најбоље доказује велики број спонзора и такмичара! Тројка из блока пронашла је начин да још једном пробуди и уједини овај дивни крај, са успесима од прошлих година који доказују прави правац наше мисије, али и са магијом спорта, хуманости и забаве. Поносно ће носити звање најбољих шутера из Борче Данило Лангурић, златни тројкаш са 20 погођених поена, Срђан Шутуљић са 18 убачених тројки и Урош Гајић са кошем мање!


treca-sreca-u-borci-13


treca-sreca-u-borci-14


treca-sreca-u-borci-12

Поздрав из Борче! Видимо се поново следеће године!

0 коментар
0

You may also like