Почетна 2017 Трећа срећа у срцу Србије!

Трећа срећа у срцу Србије!

од pobednik

Јединствени светски спектакл хуманости, спорта и забаве Тројка из блока дошао је по трећи пут у уторак 16. маја у срце Србије – у Косовску Митровицу! Уз помоћ 130 шутера прикупљено је 31.610 динара! 10 поносних спонзора и донатора подржали су турнир са 87.700 динара, а на Хуманитарној вечери у Кафани Принцип прикупљено је 30.240 динара – на тај начин трећи турнир у Митровици прикупио је укупно 149.550 динара! После две године и две велике помоћи: за породилиште у Митровици и за породицу Стојковић у Партешу, Срби за Космета још једном су показали да лако могу да се уједине када Тројка из блока позове! Преко 600 гостију свих генерација окупило се на теренима на плочи и показало социјално угроженим породицама да нису саме!

Кошаркашки терени постали су премали за превелико интересовање омладине

ТРОЈКА ИЗ БЛОКА – КК ТРЕПЧА – КОСОВО СРЦЕ СРБИЈЕ

Диван мајски дан окупио је све генерација и поново је кошаркашки терен био центар света – и премали за све који су дошли да постану део хуманитарне породице Тројка из блока. Једноставна идеја – наше мало некоме значи много – освојила је свет и срца Митровчана! Спорт, хуманост и забава освајају свакога дана нове победе за бољу будућност социјално угрожених породица.

Права звезда на трећем турниру у Косовској Митровици био је брат Немања Блажић Трики, а момци из ТХЦ Ла Фамилије били су задужени за програм и за музику. Плесна група Street Dance имала је атрактиван наступ на полувремену турнира, а Урош Уки Ћертић, каскадер светског реномеа, дошао је из Београда са екипом Тројка из блока да подржи напаћени народ на Космету.

ТРИКИ


Уки Ћертић – интервју за РТК 2

Плесни клуб Street Dance

Велики број поносних спонзора, донатора, техничких спонзора и медијских спонзора испратио је турнир у срцу Србије:

Спонзори:

Донатори:

Tехнички спонзори:

Meдијски спонзори:

У финалу турнира у Косовској Митровици учествовали су, до сада, по просеку година, најмлађи тројкаши – најмлађи су били и најбројнија публика на терену на плочи! Најбољи међу најбољим тројкашима били су:

  1. Данило Ковачевић
  2. Никола Савељић
  3. Матеја Милић

Данило, Никола и Матеја – ЧЕСТИТАМО!

Честитамо победницима на показаном знању у напетом финалу, и честитамо свима који су својом посетом допринели новом великом успеху Хуманитарне организације Срби за Србе! Настављамо даље са најуспешнијом сезоном до сада!

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like