Почетна 2018 Трећа Васкршња туцанијада у Руми

Трећа Васкршња туцанијада у Руми

од pobednik

Хуманитарна организација Срби за Србе је највећи хришћански празник обележила и са чак три догађаја. Пикадо из блока у Београду и прва акција, такође пикадо турнир, у Добоју у Републици Српској. Још један посебан догађај десио се у Руми – одржана је трећа по реду Васкршња туцанијада! Прикупљено је уз помоћ 80 такмичара и много више драгих гостију 14.900 динара за породицу Смуков! У строгом центру Руме око 15 часова почело је окупљање људи добре воље. Довољно је било понети осмех, срце пуно љубави и по једно јаје за такмичење у туцању. Наравно – највећи део такмичара била су сассвим малла деца која су се највише и обрадовала овом дану.

Одзвањала је улица смехом и крцкањем јаја. Играло се један на један, и такмичење је врло брзо завршено. Трећа Васкршња Зоил опен туцанијада још једна је активност која најављује спектакл Тројка из блока који у Руми заказан за 30. јун. Тада ћемо шутирати тројке на популарним гето теренима, да још једном покажемо колико нас има који бринемо о другима!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Најмлађи су се највише трудили да освоје пехар, тако је на крају и било. Деца су наша будућност! Свима је било пуно срце зато што су скупљена средства за помоћ породици Смуков. Наша дела довела корак ближе њихову светлију будућност. Наставићемо да се боримо за њих. Рума брине за своје комшије! Нема предаје!

ПОЗДРАВ ИЗ РУМЕ!

0 коментар
0

You may also like