Почетна 2017 Трећи хуманитарни триатлон

Трећи хуманитарни триатлон

од pobednik

9. априла у срцу Земуна, у Kафеу Глобус И&Ј одржан је Трећи хуманитарни триатлон! 14 екипа се такмичило у таблићу, пикаду и играма меморије и потапања, а забава за све генерације донела је 12.000 динара и 20 евра донација за социјално угрожене малишане! Малишани који су се дружили са нама обележили су овај триатлон – наш мали-велики другар Андреј, има само 5 година, а донирао је целу своју животну уштеђевину! Неколико хиљада динара донео је и без размишљања донирао за своје угрожене вршњаке! Понос Земуна и велика нада за будућност Србије су таква златна деца!


Мали дечак – велики човек, наш другар Андреј

А деца су и освојила триатлон! Након дуге борбе и нaкон фазе избацивања, најмлађа екипа – Мињини момци – освојила је пехар Тројка из блока! Цео Kафе Глобус им је скандирао и поздравио њихову победу која је дошла у духу наше основне идеје – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Сјајна забава у Земуну и сјајан резултат прави су увод у трећи турнир који ће се одржати на теренима КК Младост, 23. априла у 18 часова. Земун воли Тројку из блока и то је поново доказао, а тек ће се видети на трећем турниру у брзом шутирању тројки!

На Трећем хуманитарном триатлону поново смо се такмичили и у надуховитијем имену, уживајте у листи коју су смислили наши тројкаши:

Мазо

НН лица

Мињини момци

Баћкулице

Абудабијци

Гетмени

Брзине иду у ХА

Мачкице

Духовници

Чика Глишићи

Шолетов Јаблан

Тетреби

Медени

Шампиони – Мињини момци

Сребрни Земунци – НН лица

Бронзане Мачкице

0 коментар
0

You may also like