Почетна 2016 Три Тројке за Николиће!

Три Тројке за Николиће!

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су седмочлану породицу Николић из Пољана код Обреновца након завршених радова и испоручене помоћи укупне вредности од 576.517 динара! Мисија највећег пројекта организације који већ пет година мења животе угрожених породица на боље код Николића је донела изградњу новог купатила и комплетно опремање, копање бунара за воду и набавку хидрофора, развођење воде по кући, урађену канализацију, материјал за септичку јаму, спроведену струју за купатило, кухињу и хидрофор, урађен равнајући слој, постављање ламината и куповину тримера и шпорета на дрва. Средства су обезбеђена захваљујући Црквено-школској општини Грачаница у Виндзору у Канади и турнирима Тројка из блока у Обреновцу, Павиљонима и 23. блоку, као и захваљујући секцији сценских уметности Филолошког факултета Универзитета у Београду који су крајем маја организивали хуманитарну представу ,,Женско-мушки разговори”.

tri-trojke-za-nikolice-13

Подсећамо да породицу Николић чине отац Златко, мајка Сања и деца Душан (14), Андријана (9), Теодора (5), Павле (4) и Младен (2). Оба родитеља су незапослени. Живе од социјалне помоћи и дечијег додатка, а отац Златко се труди да додатно заради надничењем. Кућа у којој живе је донација људи добре воље и у њој су од прошле године. Ова донација им је од великог значаја како би могли да живе у условима достојним за живот човека у 21. веку.

tri-trojke-za-nikolice-15

Највећа жеља најмлађих Николића била је да добију своје купатило, а од наше организације добили су не само то, већ и много више. Сада могу своју животну борбу да наставе много лагодније. Погледајте како је текао ток радова на изградњи купатила породици Николић:

tri-trojke-za-nikolice-4


tri-trojke-za-nikolice-5


tri-trojke-za-nikolice-6


tri-trojke-za-nikolice-7


tri-trojke-za-nikolice-8


tri-trojke-za-nikolice-9


tri-trojke-za-nikolice-10


Такође, породици смо обезбедили и помоћ у виду шпорета на дрва:

tri-trojke-za-nikolice-11


Затим помоћ у набавци тримера:

tri-trojke-za-nikolice-1


Као и помоћ у набавци хидрофора и довод воде у кућу:

tri-trojke-za-nikolice-2


tri-trojke-za-nikolice-12
Породица Николић са представником организације Срби за Србе у свом дому


Погледајте и видео извештај о завршеној помоћи Николићима:

0 коментар
0

You may also like