Почетна 2017 Тројка из блока на Тргу републике!

Тројка из блока на Тргу републике!

од pobednik

Тројкама против сиромаштва на Тргу републике! Субота, 4. новембар, сјајан турнир Тројка из блока у срцу Београда, на централној локацији светске метрополе, а наше престонице! Уз помоћ пуно драгих Београђана и драгих гостију из свих делова света, уз помоћ тројкаша од 3 до 103 године, уз добру забаву и спорт – прикупљено је укупно 49.700 динара! На турниру забавног карактера скупљала су се средства за велики и веома озбиљан пројекат помоћи породици Петровић из Рипња! Свако од пролазника могао је да учествује у такмичењу и да са својим добровољним прилогом буде део изградње куће за четворо малишана! Скоро стотину људи свих година пријавило се за такмичење у брзом шутирању тројки, а симболична донација за пријаву износила је 300 динара.

Свако ко је учествовао у такмичењу имао је прилику и да покуша да освоји награду – за седам убачених тројки добијала се на поклон шоља Тројка из блока, а за убачених десет кошева – наша мајица! Трг републике био је центар света – хиљаде људи прошло је и видело мисију хуманости, спорта и забаве и сазнало за 12 година рада и успеха Хуманитарне организације Срби за Србе.

Неко је у пролазу убацио неки динар у хуманитарну кутију, неко је послао СМС поруку на хуманитарни број 7763, неко стигао и да на брзину убаци коју тројку – али нико није прошао, а да није застао и обратио пажњу на турнир који мења свет на боље.

Брат Шкабо из Београдског Синдиката и брат Марлон Брутал потрудили су се да својим врелим римама додатно загреју окупљене госте, а подршку турниру пружили су и наши пријатељи из Техацеле Фамилије, Београдског Синдиката, Урош Уки Ћертић, диџеј Коба33 и многи други.

Неколико телевизија, много репортера, а највише људи доброг срца испратило је Тројку из блока на Тргу републике, нови терен на коме ћемо освојити још много победа против сиромаштва!

0 коментар
0

You may also like