Почетна 2017 Тројка из блока освојила Немачку!

Тројка из блока освојила Немачку!

од pobednik

Тројка из блока је завршила најбољу сезону до сада! Друга турнеја у Немачкој је у великом стилу затворила величанствени пут око света који је започет у Канади у априлу. На два турнира, у Дуизбургу 1. децембра и у Гелзенкирхену 2. децембра, окупило се више од 150 драгих гостију који су дошли да шутирају тројке и подрже мисију помоћи социјално угроженим породицама са 4 и више деце! На турниру у Дуизбургу је прикупљено 765 евра од пријава тројкаша, а у Гелзенкирхену 370 евра! Укупно је са донацијом три поносна спонзора прикупљено 1.735 евра за боље сутра за социјално угрожене породице! Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свима који су одвојили своје време и дошли да учествују на сјајним турнирима! Посебно хвала за брата Немању Трикија Блажића који је ишао на турнеју са нама на радост много деце која су уживала у његовим триковима са лоптом!

Срце и душа Тројке из блока: ТРИКИ

Велика победа хуманости, спорта и забаве у сред Немачке била је још већа зато што су учествовали и људи других нација! Универзални језик са којим је Тројка из блока освојила свет поново је доказао да не познаје разлике и границе! У сјајној атмосфери у кошаркашкој сали, на линији за три поена, време стаје и настаје чаролија Тројка из блока.

Најлакше је проверити квалитет турнира када се окренете око себе и видите сву ту децу која су дошла и радосна су као да им је најсрећнији дан у животу! Такмичење, спортска борба, сјајне медаље и пехар – догађај су за незаборав и за нас старије, а тек за децу…

Господин Денис Арсић, главни организатор турнира у Немачкој

Поготово када је наглашена добротворна улога свих тројкаша који са својим донацијама мењају живот на боље за много малишана, сваки турнир се претвара у спектакл! Шутирали смо тројке два дана, али турнири су донели много више од тога: направљени су велики планови за следећу сезону, за нове турнире у новим градовима, а добили смо и много нових донатора и сабораца!

У Дуизбургу је трајала борба скоро два сата, а након тога добили смо мале и велике шампионе!

ШАМПИОНИ:

 1. Рафаел
 2. Трики
 3. Сенир

МАЛИ ШАМПИОНИ:

 1. Ленарт
 2. Марија Илић
 3. Нико Босиљчић

У Гелзенкирхену је нешто краће трајао турнир, али је квалитет био исти. Поново је тријумфовао Трики, али је поклонио свој пехар омладинцима, као и медаљу коју је освојио дан раније. Тако су пехари и медаље остали у Немачкој, на полицама најмлађих тројкаша, који једва чекају да у њихов град поново дође Тројка из блока!

ШАМПИОНИ:

 1. Трики
 2. Денис Арсић
 3. Зоран Станковић

МАЛИ ШАМПИОНИ:

 1. Филип Арсић
 2. Живојин Арсић
 3. Анђело Вељко Петровић

Младен Матијашевић, директор пројекта, Денис, Живојин и Филип Арсић, Трики и председник Срби за Србе Немачка Александар Мршић

0 коментар
0

You may also like