Почетна 2016 Тројка из блока стиже у Обреновац

Тројка из блока стиже у Обреновац

од pobednik

Све је ближи почетак пете сезоне турнира у брзом шутирању тројки – 16. априла у Обреновцу прва лопта ће полетети ка кошу! У место које памти велику несрећу Хуманитарна организација Срби за Србе долази да помогне још једном. Након велике акције у борби против поплава 2014. године, спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока долази као природан наставак помоћи.

PicsArt_04-07-02.35.55

У сусрет турниру, у Обреновцу су се састали Милош Симовић, портпарол Хуманитарне организације Срби за Србе, Боре и Стефан ТХЦФ, који су представљали Тројку из блока, и господин Иван Јегоровић, председник обреновачке комисије за спорт.

PicsArt_04-07-02.37.34


PicsArt_04-07-02.37.07

Све је забележила оком камере радио-телевизијe МАГ, чији вам изузетно квалитетан прилог са великом захвалношћу и поносом, представљамо:

На обновљеним теренима у Обреновцу окупиће се људи добре воље и покушати да обнове веру у доброчинство. Окупиће се спортисти, хуманитарци, рекреативци и познате личности, да заједничким снагама помогну социјално угроженим вишедетним породицама које су посебно угрожене након поплава 2014. Буди и ти део Тројке из блока! Видимо се 16. априла у Обреновцу!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like