Почетна 2016 Турнир за рекорд у Козарској Дубици

Турнир за рекорд у Козарској Дубици

од pobednik
Четврти турнир у Републици Српској у јубиларној петој сезони Тројке из блока одржан је 15. августа у Козарској Дубици и са 139 такмичара који су скупили 1.025 конвертибилних марака и 20 евра постао је апсолутни рекордер испред Пала, Бања Луке, Власенице и Требиња! Терени Спортског центра Козарска Дубица били су премали да приме све госте који су хтели да осете магију Тројке из блока! У славном граду хероја Милана Тепића чак 28 поносних спонзора, донатора и техничких и медисјких спонзора подржали су турнир и скупљено је укупно 3.145 конвертибилних марака!
turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-14
На самом почетку првог спектакла у Дубици присутне је испред Хуманитарне организације Срби за Србе поздравио портпарол Милош Симовић, а затим су се редом обратили заменик начелника Општине Козарска Дубица Драган Јаћимовић и Арнел Несимовић – Карми, један од организатора турнира подно Козаре.
turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-12
Деца су наша будућност!
Наступали су на изузетно посећеном турниру наша браћа из ТХЦ Ла Фамилије, затим Карми и Бенџи, DMG и Чода који је посебно за ову прилику дошао из Лакташа. Магични двојац без кормилара Tрики и Мали Станоје одушевили су многобројну публику триковима са лоптом и добрим расположењем које су преносили на све!
turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-8
Мали Станоје и Трики

turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-10
Стефан и Боре

turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-7
Карми и Бенџи
Захваљујемо се свима који су допринели да оставимо још један турнир из снова, а посебно Марку, Кармију, Горану, Макију, Буви, Дарку, Рашићу и осталима из Дубице, као и Кошаркашком савезу Републике Српске и Општини Дубица. Изузетан је и списак поносних спонзора, донатора и техничких и медијских спонзора: Општина Козарска Дубица уплатила је 700 КМ, Ноћни клуб АБЦ и Дом здравља ,,Козма и Дамјан” по 150 КМ, Угоститељске услуге Обућина, Прима, Сумил д.о.о, Ђурђевић д.о.о, Лаунџ бар Маршал, АМД Козарска Дубица, Кафе бар Каструм, Биро Шведска, Збер банка и Месница Бекон по 100 КМ.
turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-4

turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-2
Донатори су били Ратни ветерани и Етно ресторан ,,Стара чивија” са по 50 КМ и Кафе бар Домино са 20 КМ. Технички спонзори били су Фест фуд Силвестер, Рукометни клуб Козара, Кафе бар Зебрано, Рок бенд Жохари, Туристичка заједница Козарска Дубица, Пекара Марић и Кошаркашки савез Републике Српске, док је медијска подршка стигла од Центра за информисање и културу Козарске Дубице, Радио телевизије Козарска Дубица, Јавног сервиса РТРС, Радиа Феникс Козарска Дубица и портала Наш реп, наш град. Захваљујући младом фотографу Жељку Бошчанину имамо најквалитетније фотографије са турнира, а поред њега и Ибро-фото из Козарске Дубице је испратио турнир до самог краја са својим фотоапаратом.
turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-6
Спектакл!

turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-5

Најбољи тројкаш био је Драган Пекић са 18 тројки, на другом месту била је Марија Палија са 17 погодака, која је освојила све симпатије публике и на трећем месту Мишо Дрљић са 16 убачених кошева.
turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-11

turnir-za-rekord-u-kozarskoj-dubici-9

Поздрав од најбољих тројкаша подно Козаре
0 коментар
0

You may also like