Почетна 2018 У Руми одржан турнир Пикадо из блока

У Руми одржан турнир Пикадо из блока

од pobednik

У четвртак 8. марта у пабу Харолд у Руми почела је трећа година борбе против сиромаштва у овом граду. Пикадо из блока отворио је нову сезону пројекта који мења свет на боље. Уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 16.190 динара за боље сутра! Румљани су још једном надмашили себе – прикупљено је више средстава него на истом турниру прошле године. Тројка из блока у Руми је ове године прикупљаће средства за петочлану породицу Смуков из Добринаца. Мало речи, а пуно дела – то је идеја водиља Хуманитарне организације Срби за Србе, зато је и нова сезона Тројке из блока у Руми почела одмах са хуманитарним турниром у пикаду.Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Прва два турнира у Руми су оборила све рекорде и то не само по оним основим параметрима: број учесника и прикупљена средства, већ уопште гледано по заинтересованости људи у Руми за ову хуманитарну акцију и квалитет самог турнира. У плану је још много догађаја, пред централни турнир 30. јуна. Румљани су препознали мисију хуманитарне организације и транспарентост, тако да се поново очекује велики број спонзора, а тај број прошле године је био импресиван. Велико је и интересовање медија за све акције у Руми, па је тако и у Харолду било неколико камера са неколико медијских кућа.

Окупили су се наши драги волонтери и пријатељи из свих крајева – били су гости из Новог Сада, Београда, Брчког, Власенице… Нова сезона је тек почела, али већ много обећава! Осмомартовски турнир прошао је у знаку нежнијег пола – даме су биле победнице турнира! Честитамо од срца!

ШАМПИОНКЕ:

  1. Сандра
  2. Миња
  3. Вања

Вања, Сандра и Миња – браво девојке!

Хвала свима који су одвојили време и дошли да подрже још једну годину борбе против сиромаштва у Руми. Ова година доноси нам много изазова, зато што породица Смуков живи много тешко и морамо сви много да се потрудимо да им олакшамо. Сви по мало и учинићемо много! Приложи и помози!

ПОЗДРАВ ИЗ РУМЕ!

0 коментар
0

You may also like