Почетна 2016 Уручена помоћ за Кракиће из Сарајева

Уручена помоћ за Кракиће из Сарајева

од pobednik
Само неколико месеци након првог турнира Тројка из блока одржаног у Источном Сарајеву и након прве посете осмочланој породици Кракић, Хуманитарна организација Срби за Србе прешла је са речи на дела! Крајем 2016. године помогнута је породица куповином намештаја и сређивањем просторија у којима живе у укупној вредности од 2.851 КМ. Отац Драгомир, мајка Мила, деца Марко (21), Николина (11), Кристина (10) и Лазар (8), као и Драгомиров брат са супругом данас у кући имају нову столарију, нови ормар, постављену нову столарију, каду и веш машину!
Николина, Кристина и Лазар Кракић
Од информација добијених од социјалне службе Источног Сарајева, преко несебичног и пожртвованог рада волонтера приликом обиласка и упознавања породице, до поштено и квалитетно одрађеног посла мајстора – Тројка из блока је још једном ујединила људе доброг срца! Резултат прве Тројке у Источном Сарајеву су осмеси најмлађих Кракића и снага и нада коју су добили родитељи јер сада знају да постоји неко ко дато обећања испуни и ко их неће заборавити!
Скидање старе и постављање нове столарије на породичној кући Кракића
Како је у Источном Сарајеву одржана последња Тројка у Републици Српској у 2016. години, тако је са породицом Кракић завршена најуспешнија Тројка из блока до сада, јединствени спортско-хуманитарни пројекат наше организације.
Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свим спонзорима, донаторима и волонтерима који су допринели великој победи хуманости! Завршена је најбоља сезона до сада, на најбољи могући начин – испорученом помоћи и квалитетно завршеном акцијом!
Годином 2015. најављена је јубиларна пета сезона са једним турниром који је одржан на Палама, а затим је Српска Република, у најуспешнијој 2016. сезони до сада, била у знаку Тројке од Бањалуке, преко Козарске Дубице и Власенице, до Требиња и Источног Сарајева! Поред ових градова, жеља нам је да у наредном периоду овај спортско-хуманитарни догађај организујемо и у Брчком, Бијељини, Приједору, Невесињу, Костајници, Дервенти, Вишеграду, Фочи, Теслићу, Добоју, Зворнику, Лакташима, Прњавору
Пред нама је нова сезона Тројке из блока, у којој намеравамо да оборимо рекорд по броју турнира (40 турнира у 2016. години), а за то нам је потребна помоћ сваког од вас! Уколико у вашем месту није било Тројке из блока јавите нам се, а Тројка из блока ће можда баш у овој години први пут доћи и у ваш град!
0 коментар
0

You may also like