Почетна 2017 Успешан први турнир на Вождовцу!

Успешан први турнир на Вождовцу!

од pobednik

Тројка из блока у срцу Вождовца, на брдовитом насељу Браће Јерковић одиграла се по први пут у недељу 30. априла на отвореним кошаркашким теренима у срцу насеља – окупило се више стотина добрих људи од којих су њих 103 шутирали и са својим донацијама прикупили чак 57.735 динара! Уз помоћ чак 12 поносних спонзора овај дан донео је велику промену за будућност породице Петровићскупљено је укупно 208.230 динара! 12 појединаца, угледних привредника и компанија, кафића, ресторана, Фудбалски клуб Вождовац 1912. и КК Раднички Београд – показују снагу јединства насеља Браће Јерковић и њихову жељу да помогну комшијама из Рипња који су такође део велике територије општине Вождовац.

Поздрав химни

Први голман ФК Вождовца, првог фудбалског клуба који је подржао пројекат Тројка из блока, Зоран Поповић, одбојкаш ОК Црвена Звезда Душан Дуци Стојсављевић, светски познати кошаркашки фристајлер The Tricky 10 и наш брат диџеј Коба33, праћени навијањем и аплаузима, извели су прве ударце на кош и отворили такмичарски део турнира! Такмичење је привукло велики број гостију из краја, па су терени код основних школа били мали да приме све који су хтели да виде магију Тројка из блока.

Зоран Поповић ФК Вождовац

Дуци Стојсављевић и Урош Марковић

Помоћ за Петровиће стиже из целог света, а Вождовац неће стајати по страни! Спонзори који су својим делима то и доказали су:

 • Страхиња Ф.
 • ФК Вождовац
 • Код Рафе
 • Код Ранка
 • Жуст д.о.о.
 • Coffee and Love Kitchen
 • Stadion Event Centar
 • Ћевап грил
 • Sport Active Caffe
 • Ауто перионица Посејдон
 • Инвалиди Вождовац
 • Heroes

Почели смо да се окупљамо и да прикупљамо прилоге на Хуманитарном триатлону у Пабу Робин Худ, наставили смо са Хуманитарним турниром у ПЕС-у у играоници Game Pub и на крају се загрејали за турнир на Хуманитарној журци у New’s Bar-y – чак три хуманитарне најаве код наших поносних техничких спонзора скупиле су укупно 33.650 динара, а та сума је урачуната у укупну донацију Вождовца за Петровиће!

Најбољи тројкаши из Браће Јерковића

Велики спектакл на Вождовцу увеличала су и два најпопуларнија репера из краја – њихова популарност одавно је изашла ван граница Београда и Србије, али ту су када Вождовац зове – Ђус и Смоки Мардељано! Квалитет турнира као и увек био је на највишем могућем нивоу захваљујући нашим поносним пријатељима и техничким спонзорима: Аги паста, Ледени Квас, NON STOP FitnessSerbiaАпартмани у Београду, Crofnas и наравно – ТХЦ ЛА ФАМИЛИЈА!

Срце на терен – Смоки Мардељано

Док смо слушали хитове домаћег репа и уживали у најбољим пастама из Аги пасте, такмичење у тројкама ушло је у ноћ, а најбољи тројкаши на крају су били Немања Гегић са освојеном бронзом, Филип Јеремић са сребром и златни Александар Зечевић!

Бронзани Немања са главним спонзором турнира на Јерковићу – младим Страхињом Филиповићем

Шампиони прве вождовачке тројке

Вождовац је показао колико је велики крај не само по великој територији – пробудила се највећа општина у Београду и показала да има много снаге за своје социјално угрожене комшије! Браће Јерковић је отворио једну традицију која ће дуго трајати на корист и радост породица којима је помоћ најпотребнија! Настављамо даље да се окупљамо и боримо за Петровићепотребно је 20.000 евра за њихову кућу, за воду, струју, купатило и кров над главом!

ПОМОЗИ И ТИ!

0 коментар
0

You may also like