Почетна 2016 Успешан Пут око света!

Успешан Пут око света!

од pobednik

У недељу 27. марта и у недељу 3. априла у Установи културе Палилула плесна група „Флај” извела је музичко-сценски спектакл Пут око света, а улазница на обе манифестације је била донација убачена у донаторску кутију Хуманитарне организације Срби за Србе и на овај начин прикупљено је чак 16.628 динара! Препуна сала уживала је у плесу талентованих девојчица, а посебно је свима било пуно срце због племените идеје плесне групе Флај. Дуга и успешна сарадња Хуманитарне организације Срби за Србе и групе Флај одвија се у оквиру спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока”.

12900254_648982435241334_1835814576_n

Гости на већини турнира у Београду добро знају да на паузи најчешће на терен истрчавају прелепе играчице које покажу своју уметност плеса. Добра забава, добра музика и добри људи окупљени око племените мисије инспирисали су руководиоце плесне групе Флај да направе оригиналну организацију са улазницама на своју представу.

put_oko_sveta_szs_2

Стајаће карте биле су добар повод да се људи упознају са радом Хуманитарне организације Срби за Србе приликом убацивања новца у кутију. Деца су убеђивала родитеље да су то најбоље улазнице, а чак и деца која су наступала су протрчавала и у паузама убацивала за карту за другаре који су им дошли.

put_oko_sveta_szs_3

На крају обе представе гледаоцима су се обратили представници пројекта „Тројка из блока” Урош Марковић и Милош Симовић и укратко представили рад Хуманитарне организације Срби за Србе и досадашње успехе и захвалили свима на великодушности приликом доласка на представу. Пут око света плесне групе „Флај” најављује пут око света „Тројка из блока” која ове године гостује у преко 40 градова. Хвала добрим људим из плесне групе и њиховим пријатељима и гостима који су на најлепши начин најавили сезону турнира која је све ближа.

put_oko_sveta_szs_4


deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like