Почетна 2017 Успешна Одбојка из блока на бетону

Успешна Одбојка из блока на бетону

од pobednik

Хуманитарна организација Срби за Србе освојила је београдске кошаркашке и одбојкашке терене – у суботу 16. септембра шутирале су се тројке на Калемегдану, а играла се по први пут и одбојка на бетону у блоку 23 на Новом Београду. Турнир у одбојци наставио се и у недељу 17. септембра, а велико полуфинале и финале одигралo се у суботу 23. септембра. Резултат надметања 16 екипа је прикупљених 44.274 динара за социјално угрожене породице! Пројекат који је започет прошле године на песку Аде Циганлије, ове године, након Шаркових терена на Ади, стигао је до песка на Штранду у Новом Саду, а сада је освојен и први бетонски терен! Одбојкашки свет Србије добио је нови турнир у коме је заиста најважније учествовати, али који окупља и нека од наших најјачих имена овог спорта. Квалитетни мечеви играли су се целог дана у блоку у коме је давне 2012. године настала Тројка из блока, па су многи пролазници и драги гости застали у хладу трибина и својим доприносом такође увеличали овај турнир. Свако по мало и учинићемо много, то је наша идеја која је добро позната комшијама из блока 23. Уз звуке латино музике за плес летела је лопта преко мреже и смењивале су се насмејане екипе у такмичењу којим се бори за боље сутра!

Као и увек на нашим турнирима, постојало је и незванично такмичење за најдуховитије име екипе. Уживајте у именима која су смислили наши хумани одбојкаши:

 

Група А
1. 4 Битанге и 2 Рибице
2. Нинџе
3. ФОН
4. Ноћна стража

Група Б
1. Кошаркаши
2. ОК Мој
3. После нас потоп
4. Филолошкиње

Група В
1. Аматери
2. ОК Серђо Елегантико
3. Директори
4. ФАМ

Група Г
1. Губимо на разлику
2. Немамо појма
3. ОК Осмех на дар
4. 8 величанствених из МОЦ-а

После три дана и два викенда борбе на испод мреже, добили смо и три шампиона првог турнира Одбојка из блока на бетону, популарно названог Менискус из блока:

ШАМПИОНИ:

  1. Нинџе
  2. 4 битанге и 2 рибице
  3. M&M

Екипа M&M је била нестрпљива и нису сачекали свечану доделу медаља и фотографисање – одлажење за постоља може екипу заувек оставити на трећој позицији.

Сребрне битанге и рибице

Златне Нинџе – честитамо!

Поздрав од одбојкаша са бетона!

0 коментар
0

You may also like