Почетна Медији Успјешно одржан други „Пикадо из Блокаˮ у Шпрајтенбаху

Успјешно одржан други „Пикадо из Блокаˮ у Шпрајтенбаху

од Ceca

Тесла Бар полако али сигурно постаје епицентар пикадо стрелица у Швајцарској. У недељу, 16. јуна, у Шпрајтенбаху, швајцарски огранак Хуманитарне организације Срби за Србе организовао је други пут ове године а трећи по реду, још један веома успјешан хуманитарни турнир Пикадо из Блока.

Много позитивне енергије и локал испуњен до последњег мјеста добрим људима, био је савршен рецепт за још једну побједу у борби за боље сутра наших породица, гдје смо успјели да скупимо донацију од фантастичних 920 франака.

Вишесатна витешка али прије свега фер и пријатељска борба коју су водила 32 пријављена играча, донијела нам је и следећи распоред побједника: 

Треће мјесто и бронзану медаљу освојио је добро познати виртуоз са стрелицама, Синиша Илић, сребрену медаљу овај пут кући је однио Микица Остојић, а златна медаља и пехар отишли су у руке Стеве Видаковића.

Прије свега желимо да истакнемо велику захвалност Горану Милутиновићу и Даниелу Јотановићу, власницима Тесла Бара, на више него срдачном гостопримству, са којима смо договорили наше наредне заједничке акције.

На овом хуманитарном догађају имали смо и подршку од Светосавске омладинске заједнице из Цириха, са којима ускоро проширујемо нашу заједничку сарадњу. Свакако ништа од овога не би било могуће без наших вјерних донатора, пријатеља и свих посјетилаца. Њима дугујемо велику захвалност, јер смо заједничким снагама и у слози остварили ову побједу за наше вишедјетне породице, јер дјеца су наша будућност.

0 коментар
0

You may also like