Почетна 2016 Успешно отворена врата Европе

Успешно отворена врата Европе

од pobednik

Први турнир Тројка из блока на тлу Европске уније одржан је у Аустрији 21. маја и то у Линцу, а скупљено је невероватних 3.136 евра! Догађај од изузетне важности за српску дијаспору почео је пројекцијом документарног филма ,,Дјеца”, а у донаторској кутији испред сале скупљено је 323 евра. Сјајан увод у дан хуманости, спорта и забаве био је хуманитарни турнир у баскету 3 на 3, а од пријава је скупљено 205 евра. У току манифестације продавала се и храна и пиће и на овај начин скупљено је 677 евра. Доста такмичара се пријавило да са нама шутира тројке и од пријава хуманих тројкаша скупљено је 355 евра! Почетак и крај турнира у Аустрији обележила је музика – на наступу КУД-а Острог скупљено је 50 евра, а на хуманитарном концерту који су одржали Шкабо, Ујка Џо и Елдорадо скупљен је 491 евро!

trojka-iz-bloka-linz-tib-2016-1Екипа стигла – Шкабо, Ујка Џо и Милош Симовић


trojka-iz-bloka-linz-tib-2016-6Баскет као загревање за шутирање тројки


 

trojka-iz-bloka-linz-tib-2016-5

Дивна слика уједињене дијаспоре у којој је свако допринео по мало и добили смо много за помоћ социјално угроженим вишедетним породицама! Наши поносни спонзори у Линцу подржали су мисију Тројке из блока Град Линц, Магистрат Града Линца, Представништво Републике Српске у Републици Аустрији, Српски клуб Видовдан, онлајн платформа Вози.ме, Хемингвеј мјузик енд џез бар, Еделвајс ресторан и кафе, 1389 стритвер, Кафе Лав, Кафе Барфлај и Нинос барбер шоп.

trojka-iz-bloka-linz-tib-2016-3Фотографија са Шкабовог наступа

Хвала нашим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима захваљујући којима смо одржали успешан турнир у Аустрији. Магија Тројке из блока осваја Европу! Победници турнира у баскету 3 на 3 били су Краљеви Мамбе, а победници првог аустријског турнира у брзом шутирању тројки били су Мики Матић (прво место), Милош Благојевић (друго место) и Горан Селић (треће место). Честитамо победницима и честитамо хуманим Србима из Аустрије који су представили магију Тројке из блока на најлепши могући начин!

trojka-iz-bloka-linz-tib-2016-2Најбољи аустријски тројкаши

0 коментар
0

You may also like