Почетна 2018 Васкршњи Пикадо из блока на Миљаковцу

Васкршњи Пикадо из блока на Миљаковцу

од pobednik

Највећи хришћански празник Васкрс 8. априла на Миљковцу прослављен је на турниру Пикадо из блока! У Coffee House-у и званично је почела борба против сиромаштва у овом делу Београда! Пикадо из блока отворио је прву сезону пројекта који мења свет на боље. Уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 20.515 динара за боље сутра! Миљаковчани су показали да ће Тројка из блока у код њих у крају године прикупити значајна средства. Мало речи, а пуно дела – то је идеја водиља Хуманитарне организације Срби за Србе, зато је и прва сезона Тројке из блока у на Миљаковцу почела одмах са хуманитарним турниром у пикаду. Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Овај турнир је прошао сјајно, изнад свих очекивања и ако се по јутру дан познаје спрема се још једна рекордна година. Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта Тројка из блока и све три су засијале пуним сјајем на првом београдском турниру у пикаду.

Занимљива ствар десила се и у самом финалу турнира: награде је поделило чак 5 такмичара! Златну медаљу однео је наш саборац и пријатељ Пера, али је пехар освојио најмлађи такмичар. И друга два места поделили су братски наши гости, па је тако турнир завршен у најбољем расположењу!

Шампиони су апсолутно сви који су узели учешће у овом догађају. Спектакл на Миљаковцу је спреман. У недељу 15. априла Тројка из блока креће нпову сезону у Београду!

0 коментар
0

You may also like