Почетна 2016 Величанствен крај сезоне у Вишњичкој Бањи

Величанствен крај сезоне у Вишњичкој Бањи

од pobednik

Најуспешнија сезона спортско-хуманитарног турнира Тројка из блока дошла је до величанственог краја – Вишњичка Бања премијерно је била домаћин 38-ог турнира, последњег дана михољског лета, 9. октобра 2016. У дворишту ОШ ,,Милена Павловић-Барили” скупило се и старо и младо, чак неколико стотина драгих гостију доброг срца, а 80 шутера и пет поносних спонзора и донатора заједничким снагама прикупили су 100.000 динара за породицу Живковић која има петоро деце! Шутери су својим пријавама и уз помоћ пријатеља скупили 45.970 динара и 15 евра (47.800 динара), а поносни спонзори и донатори подржали су бољу будућност комшија са Падинске скеле са 52.200 динара! Вишњичка Бања прешла је са речи на дела: Милица, Александар, Маки, Влада и Стефан подигли су свој крај на ноге и ујединили све снаге да би помогли комшијама на другом крају града!

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-2Препуни школски терени – подршка за Живковиће

Тројка из блока привукла је ове младе људе пуне најискренијих жеља и снаге да помогну, и захваљујући њима затварање сезоне у Србији надмашило је сва очекивања – легенда српске и светске кошарке, шампион који је освојио све од Београда до НБА, господин Игор Ракочевић, на велика врата, у великом стилу постао је нови члан породице Тројка из блока. У Вишњичкој Бањи имали смо част да се опробамо у новој игри коју је смислио наш нови пријатељ, а која отвара нове, бескрајне могућности за наш турнир – победити професионалца у тројкама!

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-16Велики спортиста – велико срце – Игор Ракочевић

Овако је то игледало у Вишњичкој Бањи – пријавите се да шутирате и пробате да победите Игора – ако успете, он убацује 1.000 динара у донаторску кутију, а ако изгубите, ви убацујете 300 динара! Игор је показао како се кладе шампиони, али само један од петнаестак изазивача је успео да га победи! Био је то наш велики пријатељ и велики зналац са лоптом Немања Блажић Трики! Ракочевић је изгубио и тражио реванш, овога пута са десет, уместо са пет лопти – и Трики га је опет победио! Игра се завршила баш онако како је Игор замислио – донаторска кутија била је богатија за више од 5.000 динара, пошто је он за две изгубљене партије, уплатио четири и на тај начин учинио петоро малих Живковића правим победницима овог надметања!

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-15Шампион са будућим шампионима

Велика мисија Тројке из блока је у 2016-ој години освојила свет и то је показао и турнир у Вишњичкој Бањи!Химна Републике Србије Боже правде зачула се последњи пут ове сезоне на турниру Тројка из блока, а након свечаног отварања, Милош Симовић је представио тим, рад и досадашње успехе највећег пројекта Хуманитарне организације Срби за Србе.

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-9Свечани поздрав химни

Подршка кошаркаша Игора Ракочевића, потпредседника Кошаркашког савеза Србије, као и анонимна донација од 40.000 евра од српског спортисте из Америке, заједно са још много великих, поједничаних донација наших светски познатих спортиста, па све до оних најмањих и анонимних – велика су победа за Хуманитарну организацију Срби за Србе и за борбу коју водимо против сиромаштва 11 година! Пре два турнира испунили смо зацртани циљ за ову годину – скупили смо 5 милиона динара за најугроженије! Преко пет милиона динара за пет година јединственог пројекта у овом делу света!

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-5Поздрав за тројкаше из Вишњичке Бање!


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-10

Прославили смо све успехе са нашим пријатељом Шкабом, легендом српског репа који нас подржава од првог дана, великим мајстором кошарке Трикијем и једним од најбољих светских каскадера Урошем Укијем Ћертићем. Прославили смо крај сезоне у Вишњичкој Бањи уз најбољу музику, коју је својим генијалним мешањем традиционалне и реп музике зачинио диџеј Паја Коба33, а здушно га је на плочама пратио диџеј Дуби, наш пријатељ и комшија са Палилуле.

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-11Шкабо маестро


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-6


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-4Диџеј Дуби

Турнир су са наступима и донацијама подржали и увеличали Каизен ММА академија и Кик бокс клуб Бања. Они су оставили све без даха невероватним потезима и борбеним вештинама на огромној струњачи на сред кошаркашких терена. Захваљујући гостопримству ОШ ,,Милена Павловић Барили”, на челу са директорком Оливером Корошец, многа деца из краја упознала су момке са којима могу да науче много тога о спорту, дружењу и доброчинству. Наши борци били су врло предани наступу, па су и на микрофону објашњавали све потезе које смо на струњачама гледали.

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-13


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-14

Наши пријатељи из Аги Пасте спремали су за госте турнира њихове специјалитете, и продали су све до последње порције у хуманитарне сврхе! СОС канал је био на челу великог броја медијских кућа које подржавају наш пројекат и послао је своју екипу за специјалну репортажу о крају сезоне.

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-12


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-3Камера СОС канала – снимак за цео свет

Поносни спонзори турнира у Вишњичкој Бањи били су Апотека 101, Кафе Дилема, Кафе Икс и Д-Монт са по 10.000 динара, а поносни донатор Миле Дејановић подржао је мисију помоћи породици Живковић са 100 евра (12.200 динара).

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-17


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-18Први победник у новој игри – Трики

Лука Павловић је шампион 38-ог турнира са 20 тројки, у жестокој конкуренцији која је потрајала до касно увече! Сребро је освојио Страхиња Стаменковић са две тројке мање, а Марко Дринчић се након два круга изборио за бронзу са 15 тројки! Честитамо овој тројици момака који ће са поносом носити титулу најбољих, до следеће године, наредне сезоне и још једног турнира у Вишњичкој Бањи!

velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-8


velicanstven-kraj-sezone-u-visnjickoj-banji-7Поздрав од шампиона Вишњичке Бање!

0 коментар
0

You may also like