Почетна 2016 Викенд Тројке из блока у Банату!

Викенд Тројке из блока у Банату!

од pobednik

Викенд Тројке из блока у Банату одржао се од 8. до 10. јула, започео је у Панчеву, па се наставио у Банатском Новом Селу и Банатском Карловцу. Две репризе, у Панчеву и Карловцу, и премијера у Банатском Новом Селу оставиле су сјајан утисак у сунчаном Банату, и настављају да шире магију Тројке из блока у једном од најлепших и најпитомијх делова Србије! 9. јула на терену ОШ ,,Жарко Зрењанин” у Банатаском Новом Селу, тачно у 18 часова зачула се химна Републике Србије која је најавила 47 шутера великог срца! Они су својим пријавама скупили 10.730 динара, а уз помоћ 10 поносних спонзора и донатора скупљено је укупно 72.730 динара!

vikend-trojke-u-banatu-8Поздрав из Банатског Новог Села!

На самом почетку окупљенима су се обратили Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе и Деспот Новаковић, један од организатора првог турнира у Банатском Новом Селу. Потом су микрофон преузели Боре и Стефан из ТХЦ Ла Фамилије који су још једном направили атмосферу за памћење! Ујак Ђорђе певао је на паузи, а Кик бокс клуб ,,Свети Цар Лазар” оставио је све без даха са атрактивним потезима ове племените борилачке вештине.

vikend-trojke-u-banatu-7

Момир Милаковић са 16 погодака постао је шампион Банатског Новог Села, одмах иза њега је сребрни Саша Радовић са 15 кошева, а бронзу је освојио Вук Поповић са 14 убачених тројки.

vikend-trojke-u-banatu-5

Шампиони хуманости из Банатског Новог Села су поносни спонзори Електро Јандрић са уплаћених 10.000 динара, Алтас са 8.000 динара, Печењара Шуша, Лимарска радионица Чивава, Кафе Бонапарта и Биртија бар са по 7.000 динара, затим поносни донатори АСМ Марчетић са 5.000 динара, Кафе Миленијум и господина Предраг Шкаљак са по 4.000 динара и Пећанац д.о.о. са 3.000 динара.

vikend-trojke-u-banatu-6

Викенд Тројке из блока у Банату настављен је у недељу, 10. јула када се по други пут одржао турнир у Банатском Карловцу. Питома варош која слави Светог Петра још једном је у свој богат петровдански програм прославе убацила и Тројку из блока! Празнична атмосфера по којој памтимо и турнир који је одржан прошле године, поновила се поново и и поново одушевила мештане и драге госте из околних места!

vikend-trojke-u-banatu-10


vikend-trojke-u-banatu-4

Прослављена је слава у духу љубави према ближњима и у најлепшем духу спорта, хуманости и забаве! 70 такмичара скупили су 16.200 динара, а стигла је и подршка од Општине Алибунар, која ће на сваки начин олакшати још једну мисију Тројке из блока у њиховом крају!

vikend-trojke-u-banatu-3

Најбољи тројкаши били су Давор Наранчић са 18 кошева, Милан Бјелић са 12 убачених тројки и дама која се као лавица са 11 погодака изборила за треће место и бронзану медаљу  – Неда Циврић. Банатски Карловац још једном је препознао велику мисију Тројке из блока и подржао напоре Хуманитарне организације Срби за Србе који имају само једну идеју – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ! Видимо се и догодине у Банату!

vikend-trojke-u-banatu-2


vikend-trojke-u-banatu-1Поздрав од најбољих тројкаша из Банатског Карловца!

 

0 коментар
0

You may also like