Почетна 2018 Вишебој из блока у Пивници Beer Ти Ја

Вишебој из блока у Пивници Beer Ти Ја

од pobednik

Екипа СРБИ ЗА СРБЕ на Видиковцу не мирује – након турнир Пикадо из блока, а сада настављају са активностима! У недељу 15. априла у Пивници Beer Ти Ја одржано је такмичење Вишебој из блока! 32 учесника, такмичили су се у стони фудбалу, пикаду, билијару, играма на флиперу и на конзоли СОНИ ПС. Прикупљено је 15.125 динара за боље сутра за социјално угрожене породице са 4 и више деце! Сезона пројекта Тројка из блока у Београду почела је боље него икад! Нижу се догађаји широм света, а већ их је заказано преко 100! Најављујемо још изненађења пре централног турнира у брзом шутирању тројки који је заказан за 15. септембар на Калемегдану! Будите и ви део Тројке из блока!

Код наших пријатеља у Пивници Beer Ти Ја дошло је много драгих гостију који су се заинтересовали за нашу хуманитарну мисију. На основу оваквих успеха, гради се још јача екипа људи. Сваки нови човек вреднији је од злата!

Неколико сати трајало је такмичење у у пет игара, а на крају смо добили и много шампиона! Честитамо им, а захваљујемо се свима који су подржали још једну победу против сиромаштва! Сви који су дошли и посветили време – уједно су и победили!

ШАМПИОНИ:

  • Дејан Крстовић – Стони фудбал
  • Марко Марјановић – Флипер
  • Данило – Пикадо
  • Вељко Којић – ПС4
  • Александар – Билијар

Посебно хвала нашим вредним волонтерима и поносним техничким спонзорима, љубазном особљу и власницима из екипе Пивнице Beer Ти Ја. Подршка угледних привредника и младих предузетника у сваком граду много нам значи, јер отвара простор за нове догађаје и нове сарадње!

0 коментар
0

You may also like