Почетна 2016 Власеница – мали град великог срца!

Власеница – мали град великог срца!

од pobednik

Други турнир Тројка из блока у Републици Српској у јубиларној петој сезони одржан је 16. јула у Власеници, а свечано је отворен у 18 часова химном Републике Српске ,,Моја република”! Хала средњошколског центра ,,Милорад Влачић” примила је много гостију, од којих се 70 одлучило да учествује у такмичењу и својим прилозима помогне вишедетне социјално угрожене породице, вредном помоћи од 500 конвертибилних марака, 10 евра и 1.700 динара! Уз помоћ девет поносних спонзора, донатора и техничких спонзора и са две хуманитарне журке, Власеница је скупила укупно 1.403 конвертибилне марке, 10 евра и 1.700 динара! Браво за мали град великог срца!

mali-grad-velikog-srca-3Поздрав из Власенице!


mali-grad-velikog-srca-9Поздрав застави

Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе поздравио је препуне трибине хале, а одмах након њега, наступила је Светосавска омладинска заједница и то КУД ,,Свети Сава” који су, на радост свих гостију, одиграли незабораван Моравац и Чачак.

mali-grad-velikog-srca-8


mali-grad-velikog-srca-1

За комплетан музички програм побринуо се Сале Л из ТХЦ Ла Фамилије и управо је овај спој традиционалног и модерног једна од оригиналних вредности Тројке из блока! Смењивали су се на линији за три поена најбољи шутери у овом делу Републике Српске и свима су нам приредили спектакл за памћење! Сви у Власеници знали су за турнир, пошто су га најавили са једном хуманитарном журком, а затворили са другом. На тај начин, међу људима је, и ван терена, заживела идеја – НЕМА ПРЕДАЈЕ! ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

mali-grad-velikog-srca-10


mali-grad-velikog-srca-7

Поносни спонзори који су подржали први турнир у Власеници били су: Алумил са 150 КМ, Општина Власеница, Панос д.о.о, Моцарт кафе, Анита Копривица и  Техномонт Власеница са по 100 КМ. Поносни донатори били су Унион боје и лакови са 50 КМ и Марко Нинић са 20 КМ. Технички спонзор турнира био је АЦ Дошић д.о.о.

mali-grad-velikog-srca-5


mali-grad-velikog-srca-6

На паузи пре самог финала, поново нас је одушевио КУД ,,Свети Сава”, овог пута са Народним играма из Семберије! Најбољи у игри брзпг шутирања тројки били су Ђорђе Пантић са 17 погођених, затим Жељко Вучиновић са 15 кошева и Душан Максимовић са 12 убачених тројки.

mali-grad-velikog-srca-4Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like