Почетна 2016 Врцаљка и кошнице за медену будућност!

Врцаљка и кошнице за медену будућност!

од pobednik

Град Ниш је још једном био домаћин највећег спортско-хуманитарног турнира на овим просторима и још једном је снагом хуманости, спорта и забаве, променио живот једне социјално угрожене породице. 22. маја на терену ОШ ,,Свети Сава” окупило се много Нишлија који су шутирањем тројки показали да су ДЕЦА НАША БУДУЋНОСТ! Хуманитарна организација Срби за Србе је уз велику помоћ и подршку поносних спонзора, донатора и техничких спонзора организовала трећии турнир у граду на Нишави и сада спровела мисију Тројке из блока до краја. Помоћ је стигла на право место, купљена је врцаљка и десет кошница за мед за породицу Стевановић, укупне вредности 140.712 динара.

vrcaljka-za-med-za-slatku-buducnost-6

Стевановићи од посла са медом одгајају четвроро деце, а први пут смо их посетили пре турнира и увидели хитност набавке нове опреме са којом ће остваривати већу зараду и приуштити бољи живот.

vrcaljka-za-med-za-slatku-buducnost-2


vrcaljka-za-med-za-slatku-buducnost-4


vrcalice-i-kosnice-za-medenu-buducnost-8

Тројка из блока остварила је још једну победу, са којом наставља победнички низ који траје већ пет година! Још једна породица добила је велику прилику да својим радом и трудом дође до боље будућности, али још важније, добила је велику наду и веру у добре Нишлије! Стотине људи се окупило и шутнули су стотине тројки, а сада ће стотине пчела имати нови дом! Звучи као бајка о кошарци, али то и јесте, то је бајка о магији Тројке из блока!

vrcaljka-za-med-za-slatku-buducnost-3

0 коментар
0

You may also like