Почетна 2016 Вредна помоћ за Павловиће у Чачку!

Вредна помоћ за Павловиће у Чачку!

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су породицу Павловић из Љубића у Чачку. Павловићи имају шесторо деце, а наша организација им је обезбедила нови кров, пвц прозоре и веш машину. Укупна вредност помоћи је 698.054 динара, a то су удруженим снагама обезбедили Црквено-школска општина Грачаница из Виндзора у Канади и сами Чачани на турниру Тројка из блока одржаном у том граду у јуну ове године. На тај начин, највећи спортско-хуманитарни пројекат у овом делу света, поново је показао да повезује наизглед удаљене делове планете око једне мисије. Да помогну најмлађим Павловићима, њихове хумане комшије организовале су први спектакл у Чачку, диван турнир који најављује успешне године које долазе. Сада, након реалзиване помоћи, добили смо и праве победнике Тројке из блока!

vredna-pomoc-za-pavlovice-iz-cacka-3
Павловићи захваљују донаторима и тројкашима!

Породицу смо први пут обишли пролетос када су нам изразили жељу за новом кровном конструкцијом пошто је стара била у катастрофалном стању и стварала им је огроман проблем са прокишњавањем и влагом. Успели смо да им решимо тај проблем и сада спремно дочекују зиму, мада се мајка Зорица у шали ипак највише обрадовала веш машини јер више неће морати да пере на руке. Подсећамо да осим ње породицу чине отац Бранко и деца Кристина (21), Стефан (18), Андреа (17), Сара (15), Урош (13) и Кристијан (6).
vredna-pomoc-za-pavlovice-iz-cacka-1
Велика помоћ у кућним пословима за мајку Зорицу – нова веш машина

vredna-pomoc-za-pavlovice-iz-cacka-5
Нови прозор и нови кров

vredna-pomoc-za-pavlovice-iz-cacka-4

vredna-pomoc-za-pavlovice-iz-cacka-6
Ову донацију је у највећој мери обезбедила Црквено-школска општина Грачаница из Виндзора у Канади која нас је крајем јуна обрадовала донацијом у износу од 60.000 канадских долара. И остали пројекти се приводе крају, а ми већ спремамо следеће, за које нам је потребна ваша подршка!
vredna-pomoc-za-pavlovice-iz-cacka-2
0 коментар
0

You may also like