Почетна 2016 Вредна помоћ за породицу Женар

Вредна помоћ за породицу Женар

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе и организатори четврте Тројке из блока у Банату, која је одржана у Црепаји, посетили су крајем септембра шесточлану породицу Женар из Банатског Новог Села. Родитељи Јован и Драгана и њихове четири ћеркице – Анђелина (8 година), Ана Марија (6 година), Алиса (4 године) и Анђела (2 године), почетком октобра добила вредну хуманитарну помоћ у виду нове веш машине, комбинованог фрижидера,електричног шпорета и кревета на спрат са душецима у укупној вредности од 104.488 динара. Овом донацијом породици смо обезбедили боље и квалитетније услове за свакодневни живот, а поготово деци.

vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-13
Хвала свима од породице Женар


vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-10
Изглед собе пре посете


vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-9
После посете: Женари су окречили, стигли су нови кревети

Породица Женар је типична банатска породица која, упркос оскудном животу покушава да превазиђе свакодневне проблеме трудећи се притом да очува хармонију и мир у свом дому. Незапосленост оба родитеља нажалост није мимоишла ни ову породицу – Јован је до пре неколико година био запослен у фирми која се бавила постављањем скела на градилиштима, али су га све учесталији финансијски проблеми предузећа на крају коштали радног места, док је Драгана за све то време водила рачуна о деци.

vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-3
Урош Ћертић је био са нама у посети


vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-8И дружио се са ћеркицама 

Осим социјалне помоћи и дечијег додатка породица практично нема друге сталне изворе прихода. Јован се труди да пронађе што више хонорарних послова и да на тај начин обезбеди и додатне приходе за породицу, али га лоша здравствена ситуација (озбиљнији здравствени проблем са кичменим стубом) често спречава у томе. И поред тога Јован и Драгана настоје да што редовније измирују све своје рачуне и да не гомилају дуговања.

vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-5Велика помоћ за светлију будућност: веш машина


vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-6Стигао је и нови шпорет


vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-4
Четврти део помоћи: комоновани фрижидер

Породица Женар, Хуманитарна организација Срби за Србе и организатори спортско-хуманитарног турнира Тројка из блока поздрављају донаторе и спонзоре из целог света!

vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-2


vredna-pomoc-za-porodicu-zenar-7Деца су наша будућност!

 

0 коментар
0

You may also like