Почетна 2017 Земун воли Тројку из блока!

Земун воли Тројку из блока!

од pobednik

Други турнир у шестој сезони, а трећи турнир у Земуну, одржан је у недељу 23. априла – и убедљиво је најбољи до сада, прави спектакл на теренима КК Младост, стотине Земунаца и 82 шутера скупили су 48.860 динара и 15 евра за социјално угрожене комшије! Уз велику подршку поносних спонзора и донација скупљених на Хуманитарном триталону Земун је још једном показао да има велико срце – укупно је прикупљено 147.320 динара и 15 евра! Велика помоћ за велику мисију Тројка из блока! Подршка навијача ФК Земун – Таурунум Бојс 1987 – допринела је у највећој мери спектаклу у срцу Земуна! Док је легендарна реп група C-YA отварала турнир са својим хитовима, Таурунум момци спремили су прави сценски наступ са кореографијом и светлосним ефектима које су загрејале прохладно недељно поподне.

Иако су се борили киша и сунце, ветар и хладноћа – Земун је одговорио свим снагама, од најмлађих до најстаријих, од породица, до породица навијача, од искусних тројкаша, до шампиона хуманости, који су су само долазили да баце тројку и помогну угрожене породице. Диџеј Коба33, светски познати каскадер Урош Уки Ћертић, репер Day-Who, Наш реп и наш град, неки су од великих пријатеља Тројке из блока који су се дружили са нама у Земуну.

C-YA са подмладком

Аги паста је спремала најбоље пасте у граду за наше драге госте, Ледени Квас се могао попити за симболичан прилог у кутији, а у бутику Хуманитарне организације Срби за Србе могле су се пронаћи све ствари из богате понуде! Било куда – иста идеја свуда – СРБИ ЗА СРБЕ – од Обреновца, преко Земуна, до Браће Јерковића – три турнира за само недељу дана најављују нову велику сезону Тројка из блока! Уједињени се боримо за бољу будућност социјално угрожених породица!

Поносни спонзори који су подржали трећи турнир у Земуну и који већ три године раде за бољитак породица из свог комшилука:

 1. Кафе Пикадо Семлин Бар
 2. Либерти трговина
 3. Моделиа
 4. Никола промет
 5. Студио Ромб
 6. Роштиљ Кале
 7. Кафе Статус
 8. Connect sped
 9. ZIS Company
 10. Интернет радио Ведро
 11. Пројектни биро Design
 12. Elping д.о.о.

Технички спонзор:

 1. Caffe Globus I&J

Велики спортски пријатељ из Земуна – КК Младост, домаћински је дочекао турнир, већ другу годину за редом. Поносни пријатељи турнира који су са нама стартовали шесту сезону подржали су и турнир у Земуну: NON STOP Fitness SerbiaТХЦ Ла Фамилија, Апартмани у Београду, Ледени Квас, Crofnas, и Аги Паста.

Најбољи тројкаш у Земуну био је Игор Спасојевић, који је освојио пехар Тројка из блока и златну медаљу. Друго место био је наш дугогодишњи волонтер Никола Мирковић, а треће место освојио је Александар Зечевић. Шампиони трећег турнира у Земуну знају да су прави шампиони породице којима помажемо! Земун је показао да му је стало!

Финалисти

Златни тројкаш Земуна

Сребрни Никола

Земунска бронза – СРБИ ЗА СРБЕ

Тројка из блока наставља пут – у недељу 30. априла у насељу Браће Јерковић окупљамо се на теренима ОШ ,,Ђура Даничић” и шутирамо тројке за породицу Петровић!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like