Почетна 2018 Журка из блока у Градској кафани

Журка из блока у Градској кафани

од pobednik

Велика хуманитарна Журка из блока одржана је у понедељак 7. маја у Градској кафани у Београду. Сјајна сарадња екипе Infinity Production, Тројка из блока и љубазног особља и менаџмента Градске кафане довела је до правог спектакла. Наступали су Ана Бекута, Милена Ћеранић, Немања Стевановић, Милош Вујановић, Риалда и Љуба Перућица. У загрејаној атмосфери тражило се место више. Најбоља музика и неки од најбољих извођача на данашњој сцени све су подигли на ноге. Играло се и певало до касних јутарњих сати, а резлутат је прикупљених 197.650 динара! Велико ХВАЛА свима који су подржали ово хуманитарно вече и учинили велику ствар за боље сутра! Мало по мало, са свих страна стиже помоћ, велика и од срца!

Велика помоћ за социјално угрожене породице са 4 и више деце стигла је од свих гостију Градске кафане која се у потпуности одрекла профита. Сви извођачи одрекли су се својих дневница, као и особље и запослени. То је гест вредан дивљења у данашње време. Знак пажње који се може протумачити као прави пут на коме се налази наша хуманитарна мисија.

Ово је уједно и највећа икада хуманитарна журка коју смо организовали, а која је привукла и тако позната имена. Поред извођача и у публици нашао се крема српског спорта и музике. Бројне званице радо су се одазвале на наш позив.

Још једном смо у духу хуманости и забаве показали да прелазимо са речи на дела! Ово је само почетак једне сјајне сарадње која ће трајати и због које ћемо променити живот на боље за много угрожених малишана!

 

0 коментар
0

You may also like