Почетна 2023 Друга Тамбурица из блока у Минхену

Друга Тамбурица из блока у Минхену

од Ceca

Недуго након прве успешне Тамбурице из блока, у суботу 04. фебруара, у ресторану Штарцел Штубен, у околини Минхена одржана је и друга Тамбурица из блока. Прикупљена средства намењена су породици Ђурђевић.

Десеточланој породици потребна је помоћ у санирању куће, као и у доградњи пар просторија, која би им олакшала живот у породичној заједници.

Захваљујући великом одзиву, срдачним донацијама наших гостију и спонзора сакупили смо 1.903,03 евра.

На самом почетку вечери сви гости су дочекивани на традиционални начин са хлебом и сољу. Малим гестом смо подсетили колико је битно одржавати и неговати српске обичаје у дијаспори.

У наставку и самом остатку вечери, наступили су тамбурашки састав Марка Јовановића, који су својим наступом украсили сам догађај. Извођењем широког репертоара народних српских песама, сви присуствовани су веселим певањем и играњем уживали у току вечери.

У име организације захваљујемо се нашим домаћинима из ресторана Штарцел Штубен, који су по други пут указали велику гостопримљивост и подршку у организовању догађаја. Такође се захваљујемо свим гостима на доласку, подршци у поверењу.

Нема предаје! Деца су наша будућност!

0 коментар
0

You may also like