Почетна 2022 Пикадо из блока отворио годину у Новом Саду

Пикадо из блока отворио годину у Новом Саду

од Ceca

После Пожеге, Бијељине, Србобрана, Батајнице, Бањалуке, Футога и Београда Пикадо из блока је ове године стигао у Нови СадКафе Атријум, који се налази у Универзитетском кампусу и који је место окупљања многих студената који паузу између предавања и слободно време користе како би се ту дружили, заједно учили и спремали испите и колоквијуме, у четвртак 10. марта је био домаћин хуманитарног турнира у пикаду. На самом турниру прикупљено је 28.570 динара које ће бити намењене за помоћ најугроженијим породицама.

Један од учесника је био и Бане, који је присуствовао многим хуманитарним догађајима наше организације и о овом турниру је имао само речи хвале:

Мислим да је овај турнир прилика да се сви људи великог срца друже и покажу своју хуманост. Драго ми је што је турнир протекао уз поштену игру и фер-плеј и што су на самом турниру присуствовали људи свих генерација. Кад год будем у могућности присуствоваћу догађајима у организацији ХО Срби за Србе да дам свој мали допринос како би ова дивна прича трајала.

Уз дружење, шалу и неизвесност у игри 501 прошао је овај Пикадо из блокаа на крају су се међу 35 пријављених учесника најбоље показали:

  1. Стефан Секулић
  2. Андреј Лазић
  3. Алекса Аћански

Захваљујемо се од срца свима на подршци и учешћу, пратите термине догађаја на календару и не пропустите прилику да уживате са хуманим људима. НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like