Почетна 2022 Дружење шофера из Шековића

Дружење шофера из Шековића

од Ceca

Божићни празници, народ расијан по свијету пришао је кући да са најмилијима прослави најрадоснији хришћански празник. У то вријеме се некако људи понајвише сјете ближњих, обиђу родбину, помогну комшији. Милосрђе такође изађе у први план тих дана. Са већом лакоћом се човјек у то доба и растане од новца да купи поклоне велике и мале за ужу и ширу породицу, али и да почасти ближњег свог у невољи да и он бар тих дана скине велику бригу и терет са себе и дочека Божић као и сви остали.

Група великих људи из Шековића, који хљеб свој зарађују низајући километре на точковима теретних возила отишли су корак даље. Окупљени у локалној кафани ријешили су да се окупе, подруже се и заједничким снагама прикупе новчана средства и уплате хуманитарној организацији Срби за Србе. Не прихватајући чињеницу да наша дјеца широм српских земаља живе неусловно, ријешили су самоиницијативно да се окупе и помогну. Резултат је фантастичан: 1.200 КМ донација прослијеђене за наше редовне активности у помоћи социјално угроженим породицам са четверо и више дјеце.

Велико хвала свим добрим људима што су се у најрадоснијим данима у години сјетили и оних који под јако тешким условима дочекују Божић и ове године. Срећан вам пут и рад са што мање искушења, видимо се неком приликом да се упознамо и наздравимо. Живјели!

0 коментар
0

You may also like