Почетна 2022 Божићни хуманитарни турнир у стоном тенису одржан у Сремској Митровици

Божићни хуманитарни турнир у стоном тенису одржан у Сремској Митровици

од Ceca

Стонотениски клуб Подриње из Мачванске Митровице 8. јануара, други дан Божића организовао је у Сремској Митровици традиционални Божићни хуманитарни турнир у стоном тенису у појединачној категорији на којем је прикупљено 15.550 динара за вишечлане породице.

Захваљујући Влади Чупићу из СТК Подриње који је пре пет година покренуо овај турнир из којег је основано и СТК Подриње, ове године је турнир имао и хуманитарни карактер, где су се прикупљала средства која су уплаћена ХО Срби за Србе.

Турнир се играо у три категорије. Апсолутна категорија, категорија 50-60 година и категорија 60 плус година. Укупно је било 50 такмичара у три категорије. Играло се по групама, а онда по куп систему на испадање док нисмо добили победнике у све три категорије. Било је такмичара из Суботице, Новог Сада, Београда, Руме, Шида, Шапца, Љубовије, Угљевика, Бијељине и наравно Митровице и једне и друге. Пласман по категоријама је следећи. Апсолутна категорија:

  1. Јован Јоцков, јуниорски репрезентативац Србије
  2. Милош Маринковић – интернационалац из Шапца
  3. Место су поделили чланови СТК “Ас” из Шапца, Немања Стојић и Никола Андрић

Категорија 50 – 60 година:

  1. Радојица Гламочак из Бегеча
  2. Славиша Миленковић из Шапца
  3. Место су поделили Зоран Ђокић из Сремске Митровице и Растко Симовљевић из Јарка

Категорија 60 плус година:

  1. Слађан Сврзлић из Београда
  2. Жељко Басарић из Београда
  3. Живан Јовановић из Јарка и Младен Недељковић из Сремске Митровице

На крају, још једном се захваљујемо свима који су били део овог догађаја, и дали свој допринос овај догађај буде успешно реализован. Позивамо све који су у могућности да нам се прикључе у наредним хуманитарним догађајима, а хумане суграђане поздрављамо до следећег виђења!

0 коментар
0

You may also like