Почетна 2022 Билијар и Tриатлон из блока у Теслићу!

Билијар и Tриатлон из блока у Теслићу!

од Ceca

Екипа наших волонтера из Теслића изванредно је започела и ову годину и не престају одушевљавати својим залагањем. Догађаји се већ увелико нижу, а нико другачије није ни помишљао! Након величанствене Фуце из блока, која је и рођена у овом граду, одржани су Билијар из блока те Триатлон из блока.

Билијар, други по реду догађај, одржан је 27. фебруара по први пут у кафе бару Весело вече са почетком у 13 часова. Како и сам назив локала каже, забаве, смијеха и пјесме није мањакало, као ни  такмичарског духа. Пријављено је 20 играча, а прва три мјеста освојили су: Срђан ТодоровићГоран Кузмановић те Игор Томић. На овом догађају сакупљено је 226 КМ, а Весело вече се показало као одличан домаћин.

Навикли смо на то да у овом граду, чим се завшри један догађај, волонтери одмах планирају други. Тако је недјеља 27. фебруара била резервисана за Триатлон из блока. Догађај се одржао у кафе бару Бамби са почетком у 18 часова. И овај пут, била је ту добро уиграна теслићка дружина. Учестовало је осам екипа, а прво мјсто су заузели М&М, друго мјесто Бамби, а треће Чукс. На трећем догађају у Теслићу сакупљено је 156 КМ.

Град на Усори пуном снагом спрема феноменалне догађаје у наредном периоду, наши теслићки волонтери помјерају границе! Захваљујемо се свима на подршци и видимо се на догађајима! Нема предаје!

0 коментар
0

You may also like