Почетна 2023 Традиционална Фуца из блока у Теслићу

Традиционална Фуца из блока у Теслићу

од Ceca

Хуманитарна организација Срби за Србе у Теслићу почетак нове календарске године започиње традиционално Фуцом из блока! У току прошле године у Теслићу је организовано 22 хуманитарна догађаја, а укупно прикупљено од догађаја, донаторских кутија и спонзора 41.026 КМ која су усмерена за помоћ породици Јокић ВуловићВерујемо да ће се и у току 2023. године грађани Теслића сабрати, дружити кроз различите турнире и том приликом прикупити средства за неке од теслићких породица којима је помоћ потребна.

Турнир у малом фудбалу одржао се 4. и 5. јануара, на којем су учествовале 32 екипе.

Медаље и захвалнице на крају су припале школи спорта Гарфилд, која је заузела треће мјесто. Нешто прецизнији и бољи у игри били су чланови екипе Мишић ТР, док су овогодишњи побједници турнира футсалери из екипе Кафе бар Весело вече.

Турнир је традиционалног карактера и у вријеме божићњих празника окупи се велики број Теслићана који желе дати свој допринос раду ове хуманитарне организације. Овај пут прикупљена су средства у износу од 2.520 КМ и иста ће бити усмјерена ка некој од многобројних вишечланих породица са подручја теслићке општине.

Овом приликом захваљујемо се свим екипама које су узеле учешће на турниру, нашим пријатељима из ЈУ СЦ Радолинка, КМФ Теслић, судијама Ариелу Биљановићу и Данијелу Поповићу и записничару Владимиру Сеферовићу.

Видимо се ускоро на још једном догађају у склопу пројекта Тројка из блока. Деца су наша будућност! Нема предаје!

0 коментар
0

You may also like