Почетна 2021 Теслић отворио сезону хуманитарних догађаја Фуцом из блока

Теслић отворио сезону хуманитарних догађаја Фуцом из блока

од Ceca

Екипа наших вриједних и увелико познатих волонтера те члланова Хуманитарне организације Срби за Србе из Теслића, не престаје да одушевљава својим несебичним залагањем када је у питању хуманитарни рад те изванредним почетком 2021. године. Послије помоћи породици Ђурић, организовали су већ традиционалну јануарска Фуцу из блока која је одржана  у суботу трећег и недјељу четвртог јануара. Овом приликом, уз помоћ учесника и пријатеља организације, за помоћ вишечланим породицама сакупљено 2.311,50 КМ.

Као и сваке године до сада, турнир је одржан у СД „Радолинка“. Ово је четврти овакав догађај у Теслићу а први у овој години. Иначе, Теслић је и изњедрио Фуцу из Блока.

За помоћ социјално угроженим породицама, на Фуцу из блока, одазвале су се 32 екипе. У узбудљивом надметању, које је обиловало прелијепим потезима, навијањем, атрактивним головима, али изнад свега фер-плеју свих учесника добили смо побједнике. Прво мјесто, заузео је Тим Електрик, друго мјесто Коноба Кастел, а треће ДИС д.о.о.

Такође, уз подршку волонтера наше организације широм Републике Српске, изложен је и наш бутик којег су Теслићани дочекали са задовољством те искористили прилику да најдраже одјевне предмете купе одмах на лицу мјеста.

На крају, захваљујемо се свим хуманим Теслићанима који су показали велику свијест за своје сународнике и који су својим учешћем подржали овај догађај. Навикли смо да у овом граду, чим се завшри један догађај, организација одмах планира други тако да нас ускоро очекају нова дружења.

0 коментар
0

You may also like