Почетна 2022 Великопосни ручак за бољу будућност!

Великопосни ручак за бољу будућност!

од Ceca

Још радосних вијести стиже нам из Виндзора у Канади! У недељу, 20. марта, у подруму цркве Грачаница приређен је посни ручак, након Свете Литургије.

Овај догађај организован је у сарадњи Удружења српских студентских филантропа (АССП) и Хуманитарне организације Срби за СрбеКанада и њихових чланова из Виндзора. Чланови АССП групе: Петар Братић, Маја Јелић, Данијела Јелић, Росана Кулиџан, Ивана Ченић, Алек Младеновић, Марко Добрић, Ана Јоксић били су ту да помогну Дари Гидак, Александри Мирковић, протиници Катарини Вранић и Ђуји Кричкић које су биле главни кувари за овом приликом.

Отац Владимир Вранић благословио је скуп и дао велику подршку иницијативи младих. Ручак је био добро посјећен. Многи парохијани уживали су у дружењу уз укусну трпезу. Сто са слаткишима, такође, је био веома импресиван. Износ од 3.190 долара прикупљен је за Хуманитарну организацију Срби за Србе Канаде како би се пружила подршка сиромашним српским породицама на Балкану.

Желимо да се захвалимо свима на присуству и доприносу овом добротворном ручку. Посебно се захваљујемо најмлађим дјечацима и дјевојчицама што су поставили столове и помогли родитељима који су вриједно радили у кухињи.

Српска православна црква Грачаница у Виндзору је благословена што има овако вриједну омладинску групу. Њихова будућност је у добрим рукама!

0 коментар
0

You may also like