Почетна 2022 Стрит Воркаут из блока у Зајечару

Стрит Воркаут из блока у Зајечару

од Ceca

У Зајечару је 26. јуна одржан још један из блока догађај у организацији Fitness Food, волонтера хуманитарне организације Срби за Србе и бројних спонзора. У отвореној теретани насеља Авној окупили су се снажни момци са још јачим хуманитарним духом. Укупно преко 30 такмичара разврстано је у 2 категорије по телесној тежини и током целог дана су се такмичили у 9 Стрит Воркаут дисциплина. Уз помоћ спонзора, такмичара и окупљеног народа прикупљено је 81.000 динара хуманитарне помоћи у склопу Видовданске акције за помоћ српским породицама са више деце. Турнир је по оценама свих присутних организован на врло високом нивоу, а најбољи такмичари су били награђени и вредним наградама – ваучерима, мајицама, витаминима, минералима, енергетским пићима и наравно медаљама и пехарима. Чак ни 3 пљуска нису покварила овај спектакл испод парк-шуме Краљевице.

Такмичари су се опробали у разним дисциплинама: бенч прес, склекови, згибови, пропадања, апсолутни згиб, итд. Извођење ових вежби пратиле су и проверавале наше сјајне судије предвођене једним од пионира овог спорта у Србији, Срђана Арсеновића из Новог Сада. Било је домаћих учесника из Зајечара, али и бројних гостију из Кладова, Ниша, Неготина, Бора, Мајданпека, Бољевца, па чак и далеког Панчева, а такмичар који је сакупио највише медаља и тиме заслужено понео титулу апсолутног победника овог хуманитарног турнира је Лазар Спасић. И ове године је брат Ненад Ћирић Ћира показао на делу шта је права борба и да нема предаје.

Велико хвала свим такмичарима, присутном народу, као и нашим спонзорима – Николић превозу, апотеци Др. Макс, Ајриш пабу Ривендал, порталу Тимочка, Фемили кафеу, апотеци Унипром М, ауто школи СТОП.

Позивамо све Зајечарце да прате даље акције зајечарског огранка Срби за Србе и да кроз дружење и забаву сви заједно помажемо онима којима је та помоћ потребна.

0 коментар
0

You may also like